Як я полюбила куртки з капюшоном
У минулому я не усвідомлювала, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки створював дискомфорт, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я захоплювалася куртками з хутряними комірами, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Мене застав сильний дощ за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Згадуючи той вечір я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.

Не відкладаючи в довгу шухляду я почала пошуки ідеальної куртки з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не натрапила на ідеальний варіант — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Якби я знала, що вибір буде таким приємним, то заощадила б собі масу дискомфорту. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які варті того, щоб їх приміряти.

Тепер моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він рятує від раптового дощу і навіть від яскравого сонця. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.
  Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: